Incompany trainingen

Incompany

Bij de Incompany trainingen voor opleidingen, onderwijs- of zorginstellingen, sluit ik aan bij de vraag en behoefte die op dat moment actueel is.

In mijn begeleiding werk ik met de systemische methodiek, die afkomstig is van Bert Hellinger, ook wel opstellingen genoemd. Naast familieopstellingen werk ik ook met andere systemische vormen, waaronder organisatieopstellingen, opstellen van het verlangen en structuuropstellingen. De overeenkomst van deze systemische varianten is dat elke opstelling drie fases doorloopt om tot een oplossing van de vraag te komen. Eerst wordt zichtbaar waar de knelpunten liggen, dan onderzoek je wat nodig is voor vernieuwing en in de laatste fase zie èn ervaar je deze nieuwe werkelijkheid. Dit inzichtgevende proces verloopt organisch en opent de weg naar verandering.

Je kunt bij mij terecht voor

Organisatie vragen

Een organisatieopstelling is een dynamische methodiek voor leidinggevenden, managers en teamleiders die een veranderingsproces in gang willen zettten. Opstellingen laten zien waar knelpunten zitten en waar beweging nodig is en tonen een groter inzicht in problematieken, waardoor vernieuwende oplossingen zichtbaar worden. Het werken met organisatieopstellingen is levendig, verfrissend en organisch en ondersteunt je team, afdeling of organisatie in het naar boven halen van het aanwezige potentieel, dat je vervolgens in kunt zetten ten behoeve van jou en je organisatie.

Inspiratiedagen

Voor opleidingen of organisaties begeleid ik ervaringsgerichte inspiratiedagen waarbinnen (oud)studenten, leden of medewerkers kennis kunnen maken met familieopstellingen of een andere opstellingsvorm zoals, structuuropstellingen of opstellingen van het verlangen.

Nascholingsdagen

Bij mijn ervaringsgerichte nascholingsdagen krijgen studenten en afgestudeerden handvaten aangereikt om in een therapeutisch- of coachende setting, te leren werken met familieopstellingen of andere opstellingsvormen . Deze systemische benadering is een verrijkende aanvulling op bestaande begeleidingsmethodieken en maakt op organische wijze, oplossingen zichtbaar waardoor een cliënt weer verder kan.