Individuele begeleiding

We hebben een gesprek waarin jouw vragen centraal staan. Terwijl ik luister naar wat je vertelt, stem ik me af op de energie die je uitstraalt. Hierdoor komt een diepere kern in jezelf naar de oppervlakte waar je verbinding mee kunt maken. Je wordt je bewust van de stromende en stagnerende energie in je lichaam en gaat ervaren dat hetgeen in de weg zit, loslaat als jij het liefdevol in de ogen kijkt. De ruimte die hierdoor ontstaat, is helend en de begeleiding heeft dan ook een curatief effect op lichaam en geest. Naast deze energetische begeleiding, maak ik ook gebruik van systemische werkvormen, ofwel opstellingen. Dat kan een familieopstelling, een opstelling met innerlijke delen, of een opstellling waarin je doel of verlangen centraal staat.  

De begeleiding is erop gericht je bewustzijn te vergroten, ruimte te maken voor je innerlijke kracht en je vertrouwen te versterken, waardoor je weer verder kunt op je levensweg.

Individuele begeleiding € 90,- per uur
€125,- voor 1,5 uur
coachings trajecten vanuit bedrijf €125,- per uur -excl btw
relatie therapie €135,- voor 1,5 uur. 

     

AGB praktijk: 90013909
Licentie nummer RBCZ: 809093R

Ik ben als therapeute in de complementaire hulpverlening, aangesloten bij de beroepsvereniging NFG en sta geregistreerd bij de koepelorganisatie RBCZ. Dit waarborgt kwaliteit en deskundigheid voor de cliënten. Mijn consulten worden tot eind 2020 vergoed, daarna niet meer. Wel blijf ik bij de beroepsvereniging aangesloten en ook blijf ik voldoen aan de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz). 

Vergoedingen 2020 
Vanaf 2021 worden mijn consulten niet meer vergoed!

Praktijk adres: De Elzent 3 in Dorst. 

Kun je een afspraak niet nakomen, laat het dan uiterlijk 24 uur van tevoren weten. Bij annulering binnen 24 uur breng ik het totale bedrag in rekening.
De behandelovereenkomst is hier te zien: behandelovereenkomst