Liefde Loont

7-daagse Transformatie Intensive

Toen ik in 2007 mijn boek: ‘De roep van de ziel en de angst van het ego’ geschreven heb, beeïndigde ik het boek met de woorden: ‘liefde is mijn ware aard’. Nu weet ik dat liefde als levenshouding loont en heb ik mijn opgedane ervaringen verwerkt in deze 7-daagse transformatie intensive.

Intensive
Deze Intensive gaat over het gehoor geven aan de oproep van je ziel en jouw persoonlijke reis die daarop volgt. Het gaat over het ontwaken uit de droom van conditionering en doorzien vanuit welke mindset jij onbewust handelt en reageert in het leven. Het gaat om JA zeggen tegen jezelf en de liefde die je hebt tegengehouden. JA zeggen tegen de zielekracht die in je aanwezig is en het vertrouwen dat het leven precies die kant op wil, waar jij het gelukkigst wordt.

We gaan met behulp van opstellingen, inquiries, meditaties en rituelen, in zeven dagen door zeven persoonlijke en tegelijkertijd universele en essentiële fases:  

  • De zieleroep
  • Acceptatie van je neiging tot zelfbehoud en je verlangen naar groei.
  • Trouw zijn aan je spiritualiteit
  • De angst in de ogen kijken
  • Sterven van het ego; belichaming van de Liefde
  • Het openen van het universele hart
  • Integratie in de wereld


Je innerlijke vermogens, zoals vertrouwen, liefde, kracht, intuïtie en ontvankelijkheid zullen door de
 Intensive in kracht toenemenDe kijk op jezelf en de ander zal veranderen en je kunt ervaren dat er nieuwe wegen voor je opengaan. Hierdoor kun je, zowel persoonlijk- als werk gerelateerd, nieuwe mensen en situaties aantrekken, waarin steeds meer ruimte is voor liefde en vertrouwen. 

Praktische info

Locatie        : 't Wat, De Schans 128, Tilburg
Data  2021  : 14-1, 28-1, 11-2, 11-3, 25-3, 8-4, 22-4.
Tijd             : 09.30 –16.00 uur
Kosten        : €835,-incl. btw
Voor wie     : Voor mensen die al wat langer bezig zijn op het pad van zelfonderzoek en verdieping zoeken. 

AANMELDING.
Bij deelname ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Reacties van Deelnemers:

Deze intensive was voor mij echt een groot cadeau. Ik heb zoveel verdieping ervaren in mijn eigen proces en zoveel heling ontvangen door de manier waarop we hier gewerkt hebben. Ria, ik ben je erg dankbaar. Je hebt het vermogen op zo'n zuivere, liefdevolle manier iedereen nabij te zijn en ons te laten kijken naar wat zich aandient. Je straalt daarin 'vertrouwen in het leven' uit en dat is zeer inspirerend.
Jiska

´Liefde Loont´ heeft me dichter bij mezelf gebracht en inzichten gegeven op een diepere laag. Ria begeleidt het op haar kundige, vertrouwde en liefdevolle manier. Een aanrader voor iedereen die dichter bij zichzelf wil komen. Nogmaals bedankt voor deze Intensive, ik had het niet willen missen!
Christine

De Intensive bij Ria, na mijn opleiding energetische therapie, was een bijzondere ervaring. Zowel de meditaties als ook de opstellingen van de innerlijke delen, brachten magische en ontroerende momenten van inzicht bij mij en andere deelnemers. Door de veilige sfeer werd ik, samen met de andere groepsleden, diepgaand in staat gesteld inzicht te verwerven en stappen op mijn levenspad te zetten.
Joop