Ria Schoot Uiterkamp

Ik heb vele opleidingen, cursussen en retraites gevolgd op het gebied van energetisch- en systemisch werk. Naast het feit dat ik hier veel van geleerd heb, is ook het leven zelf een grote leermeester voor me. Ik ervaar het leven als een spiegel waarin gebeurtenissen voorbijtrekken. Sommige gebeurtenissen zijn mooi en liefdevol en andere zijn moeilijk en pijnlijk. Steeds opnieuw krijg ik de keuze om te reageren vanuit openheid en vertrouwen.

Ik heb mijn aangeleerde overtuigingen en aannames, die mijn potentie bedekten, in de ogen gekeken en ze diep doorvoeld. Hierdoor ontstond ruimte voor mijn oorspronkelijke aard en dat heeft me vertrouwen, ontspanning en levensvreugde gebracht. Mijn keuze voor openheid en vertrouwen heeft me weer in verbinding gebracht met mijn zachte kracht en sprankelende natuur. Vanuit deze ervaringen wil ik anderen graag inspireren om te vertrouwen op hun innerlijke bron van wijsheid.

Samenwerkingsverbanden
Vanuit mijn onderneming werk ik als opdrachtnemer samen met Sonnevelt opleidingen en het Kempler instituut. Als docente, systemisch werker en procesbegeleider breng ik mijn expertise in. 

 

Ik vind jou een ontzettend krachtige, wijze en invoelende vrouw.
Je bent erg doortastend op een zachte manier. Dankjewel." Anouk