Over mij

Over mij

Ik heb vele  opleidingen, cursussen en retraites gevolgd op het gebied van energetisch werk, persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling en systemisch werk. Naast het feit dat ik hier veel van geleerd heb is ook het leven zelf een grote leermeester voor me. Ik ervaar het leven steeds meer als een spiegel waarin gebeurtenissen voorbijtrekken. Sommigen gebeurtenissen zijn mooi en liefdevol en anderen zijn moeilijk en pijnlijk. Steeds opnieuw krijg je de keuze om te reageren vanuit openheid en vertrouwen of vanuit angst en weerstand.

Ik heb mijn aangeleerde overtuigingen en aannames, die het potentieel bedekten, in de ogen gekeken en ze diep doorvoeld. Hierdoor ontstond ruimte voor mijn oorspronkelijke aard en dat heeft me vertrouwen, ontspanning en levensvreugde gebracht.
Mijn keuze voor openheid en vertrouwen heeft me weer in verbinding gebracht met mijn zachte kracht en sprankelende natuur. Vanuit deze ervaringen wil ik anderen graag inspireren om te vertrouwen op hun innerlijke bron van wijsheid.