Systemische Retraite

Retraite

Soms krijg je er de vinger niet achter waarom bepaalde situaties in het leven zich blijven herhalen en dan kan het werken met opstellingen je nieuw, verhelderend èn voelbaar inzicht geven.

We zijn in meer of mindere mate geprogrammeerd door onze opvoeding en de bijbehorende familiepatronen. Deze patronen zitten vaak diep verankerd in ons systeem omdat we ze ongemerkt hebben overgenomen. Zolang we ons daar niet bewust van zijn, werken ze door in alle facetten van het leven. Je losmaken en bevrijden van deze patronen brengt energie in beweging en is tegelijkertijd de ingang voor verandering en vernieuwing. Alles aankijken op je levenspad brengt je een leven waarin liefde, lichtheid en levensvreugde kunnen stromen.

Voor wie

– Voor wie middels opstellingen haar eigen essentie weer wil voelen.
– Voor wie meer verbinding wil met het vrije kind in zichzelf.
– Voor wie nieuwsgierig is naar de diepgaande werking van het systemisch werk en zichzelf daar dit weekend voor gunt.

Begeleiding

Susanne Graf en Ria Schoot Uiterkamp.
Beide hebben veel ervaring als coach, docente en systemisch begeleider.

2023: 9-11 juni
vrijdag tussen 16.00 – 18.00 uur
zondag 16.00 uur
Centrum Helios, Heerde

549,- incl. heerlijke vegetarische maaltijden en overnachting op een éénpersoonskamer

Ook zijn er enkele tweepersoonskamers voor €515,- wanneer je je inschrijft met bv. een partner, vriend(in) of familielid

INSCHRIJVEN
Reacties van deelnemers

Wat een enorm bijzonder en intens weekend is het geweest. Ik vond het een heel bijzondere ervaring, waar respect voor elkaar heel hoog stond. Zoveel mogen voelen, ervaren en delen. Het heeft indruk gemaakt. Ik wil jullie enorm bedanken voor dit bijzondere weekend.
– Liefs Kim

Ria en Susanne creëren een veilige setting, in een prachtige omgeving. Ze begeleiden op een liefdevolle manier waarbij het voelbaar is dat alles er mag zijn. Voor mij was het een waardevolle ervaring met veel mooie inzichten en verdieping tijdens dit bijzondere weekend.
Liefs Lara

Ik wil jullie heel erg bedanken voor de reis die ik onder jullie begeleiding heb mogen maken dit weekend. Ik ben super dankbaar. 
Liefs Manon

Super bedankt voor dit onvergetelijke weekend. We hebben gelachen, gehuild gegeten en genoten. Wat was het een mooie reis om samen te maken. Ik ben dankbaar voor deze ervaring en super begeleiding van jullie samen.
– Lieve groet, Heleen

Ik verheug me nu al op volgend jaar. Het weekend was erg fijn!!! Zo blij dat ik meegedaan heb.
liefs Gerhil

De retraite op de Veluwe was voeding voor de ziel. Deze dagen hebben me in contact gebracht met delen van mezelf die nu in het licht staan en ook ervaar ik openheid en ruimte in mijn zijn. Samen met mooie mensen die fungeren als spiegels heb ik mijn eigen proces kunnen lopen en voelde ik me gedragen in een bijzondere energie waarin we als groep één waren. Onder leiding van Ria en Susanne voelde het veilig, zij werken vanuit ervaring en met passie en zetten mensen liefdevol in hun kracht. Dank dank dank.
– Marielle