Systemische Retraite

Retraite

Middels opstellingen, meditatie, stilte, rituelen en muziek onderzoeken we dit weekend  jouw vragen die je raken en beroeren. Liefdevol gaan we kijken, voelen en onderzoeken wat er op jouw levenspad aandacht wil.

De sfeer is licht en veilig en de processen zijn diepgaand. Als het weer het toelaat doen we de opstellingen buiten, onder de bomen in de prachtige tuin.

Een weekend van verbondenheid met jezelf, van inzicht en antwoorden.

Voor wie

– Voor wie middels opstellingen inzichten en antwoorden wil.
– Voor wie de verbinding met zichzelf wil herstellen of verdiepen.
– Voor wie nieuwsgierig is naar de diepgaande werking van het systemisch werk en zichzelf daar dit weekend voor gunt.

Begeleiding

Susanne Graf en Ria Schoot Uiterkamp.
Beide hebben jarenlange ervaring als coach, docente en systemisch begeleider.

2024: 23-25 augustus
vrijdag tussen 16.00 – 18.00 uur
zondag 16.00 uur
Centrum Helios, Heerde

575,- incl. heerlijke vegetarische maaltijden en overnachting op een éénpersoonskamer

Ook zijn er enkele tweepersoonskamers voor €535,- wanneer je je inschrijft met bv. een partner, vriend(in) of familielid

INSCHRIJVEN
Reacties van deelnemers

Wat een enorm bijzonder en intens weekend is het geweest. Ik vond het een heel bijzondere ervaring, waar respect voor elkaar heel hoog stond. Zoveel mogen voelen, ervaren en delen. Het heeft indruk gemaakt. Ik wil jullie enorm bedanken voor dit bijzondere weekend.
– Liefs Kim

Dank jullie wel voor dit fantastische cadeau lieve Ria en Susanne. Jullie zijn vrouwen van vlees en bloed met een hart van goud en een feilloze, intuïtieve afstemming. Wat een veiligheid hebben jullie ons geboden. Een goddelijke combinatie.
– 
liefs Sjaco Krijnen

Voor mij was dit bijzondere weekend een waardevolle ervaring met veel mooie inzichten en verdieping. Jullie creëren een veilige setting, in een prachtige omgeving. Jullie begeleiding is liefdevol en daarbij is het voelbaar dat alles er mag zijn. 
– Liefs Lara

Ik wil jullie heel erg bedanken voor de reis die ik onder jullie begeleiding heb mogen maken dit weekend. Ik ben super dankbaar.
Liefs Manon

Super bedankt voor dit onvergetelijke weekend. We hebben gelachen, gehuild gegeten en genoten. Wat was het een mooie reis om samen te maken. Ik ben dankbaar voor deze ervaring en super begeleiding van jullie samen.
– Lieve groet, Heleen

Ik heb zo genoten van deze retraite. Het heeft mij helderheid gegeven in mijn proces en de ervaring van onvoorwaardelijke universele liefde gebracht, juist ook in de interactie met elkaar in de groep. Ik kwam zo gelukkig en in zachtheid thuis. Daar wil ik jullie voor bedanken.
liefs Gerhil, Zijnsgeoriënteerd therapeut

De retraite op de Veluwe was voeding voor de ziel. Deze dagen hebben me in contact gebracht met delen van mezelf die nu in het licht staan en ook ervaar ik openheid en ruimte in mijn zijn. Samen met mooie mensen die fungeren als spiegels heb ik mijn eigen proces kunnen lopen en voelde ik me gedragen in een bijzondere energie waarin we als groep één waren. Onder leiding van Ria en Susanne voelde het veilig, zij werken vanuit ervaring en met passie en zetten mensen liefdevol in hun kracht. Dank dank dank.
– Marielle