Systemische Retraite

Retraite

Soms krijg je er de vinger niet achter waarom bepaalde situaties in het leven zich blijven herhalen en dan kan het werken met opstellingen je nieuw, verhelderend èn voelbaar inzicht geven.

We zijn in meer of mindere mate geprogrammeerd door onze opvoeding en de bijbehorende familiepatronen. Deze patronen zitten vaak diep verankerd in ons systeem omdat we ze ongemerkt hebben overgenomen. Zolang we ons daar niet bewust van zijn, werken ze door in alle facetten van het leven. Je losmaken en bevrijden van deze patronen brengt energie in beweging en is tegelijkertijd de ingang voor verandering en vernieuwing. Alles aankijken op je levenspad brengt je een leven waarin liefde, lichtheid en levensvreugde kunnen stromen.

Voor wie

– Voor wie middels opstellingen, situaties aan wil kijken die voor jou belangrijk zijn.
– Voor wie inzicht wil in de werking van de eigen familierelaties.
– Voor wie nieuwsgierig is naar de diepgaande werking van het systemisch werk en zichzelf daar dit weekend voor gunt.

Begeleiding

Susanne Graf en Ria Schoot Uiterkamp.
Beide hebben veel ervaring als coach, docente en systemisch begeleider.

2022: 19-21 augustus
2023: 9-11 juni
vrijdag tussen 16.00 – 18.00 uur 
zondag 16.00 uur
Centrum Helios, Heerde
549,- incl. heerlijke vegetarische maaltijden en overnachting op een éénpersoonskamer
INSCHRIJVEN
Reacties van deelnemers

Wat een enorm bijzonder en intens weekend is het geweest. Ik vond het een heel bijzondere ervaring, waar respect voor elkaar heel hoog stond. Zoveel mogen voelen, ervaren en delen. Het heeft indruk gemaakt. Ik wil jullie enorm bedanken voor dit bijzondere weekend.
– Liefs Kim

Ria en Susanne creëren een veilige setting, in een prachtige omgeving. Ze begeleiden op een liefdevolle manier waarbij het voelbaar is dat alles er mag zijn. De diverse vormen van opstellingen waren voor mij een waardevolle ervaring, waardoor ik veel mooie inzichten en verdieping heb kunnen bereiken tijdens dit bijzondere weekend.
Liefs Lara

Super bedankt voor dit onvergetelijke weekend. We hebben gelachen, gehuild gegeten en genoten. Wat was het een mooie reis om samen te maken. Ik ben dankbaar voor deze ervaring en super begeleiding van jullie samen.
– Lieve groet, Heleen

De retraite op de Veluwe was voeding voor de ziel. Deze dagen hebben me in contact gebracht met delen van mezelf die nu in het licht staan en ook ervaar ik openheid en ruimte in mijn zijn. Samen met mooie mensen die fungeren als spiegels heb ik mijn eigen proces kunnen lopen en voelde ik me gedragen in een bijzondere energie waarin we als groep één waren. Onder leiding van Ria en Susanne voelde het veilig, zij werken vanuit ervaring en met passie en zetten mensen liefdevol in hun kracht. Dank dank dank.
– Marielle