Over mij

Over mij

Mijn naam is Ria Schoot Uiterkamp en mijn hart ligt bij het begeleiden van mensen in groepen en individueel middels het energetisch en systemische werk. Ik heb na vele opleidingen, trainingen, retraites en 30 jaar werk, een zeer ruime ervaring. Mijn altijd aanwezige interesse in persoonlijke groei, spiritualiteit, innerlijk leiderschap en nieuwe dingen aangaan, lopen als een rode draad door mijn leven. Dat deze elementen terugkomen in mijn werk, maakt me een gezegend mens en houdt mijn spirit levendig.

Kernwaarde

Leven vanuit innerlijk leiderschap betekent voor mij luisteren naar- en handelen vanuit je innerlijke bron van wijsheid. Die wijsheid is in iedereen aanwezig maar is door de ratio vaak naar de achtergrond gegaan.
Innerlijk leiderschap gaat ook over gehoor geven aan het diepe verlangen
naar  openheid, liefde, stilte, licht of verbinding dat je in je voelt. Als een drijvende kracht stuwt het je voort en geeft het je de moed om ook je angsten onder ogen te zien. Een weg die je terugbrengt bij je ware zelf en die leidt naar vreugde en geluk; naar Innerlijk Leider Zijn. 

Bijdrage

Met Innerlijk Leider Zijn, wil ik een bijdrage leveren aan het vrijmaken van jouw potentieel, waardoor je keuzes kunt maken die je geluk en levensvreugde geven. Dit doe ik via mijn aanbod van coaching, opleiding en retraite.

Boek

Het boek: ‘De roep van de ziel en de angst van het ego’ beschrijft een universeel proces vanuit een persoonlijk verhaal. Het persoonlijke proces omvat een roerige, bewogen periode in mijn leven. Het universele proces is het opschonen van de energie langs de 7 energie centra, waardoor de trillings frequentie is verhoogd. 

Ik hoop dat het boek je zal steunen op jouw pad naar innerlijke vrijheid.

Je kunt het boek bestellen via het contactformulier van de site. Vergeet niet je adres te vermelden.
Prijs €13,50 excl.  €3,30,- verzendkosten.