Over mij

Spirit

Mijn hart ligt bij het begeleiden van mensen in groepen en individueel middels het energetisch en systemische werk. Ik heb na vele opleidingen, trainingen, retraites en 30 jaar werk, een zeer ruime ervaring. Mijn altijd aanwezige interesse in persoonlijke groei, spiritualiteit, innerlijk leiderschap en nieuwe dingen aangaan, lopen als een rode draad door mijn leven. Dat deze elementen terugkomen in mijn werk, maakt me een gezegend mens en houdt mijn spirit levendig.

Kernwaarde

Innerlijk leider Zijn gaat uit van ieders innerlijke bron van wijsheid dat werkt als een kompas  en daarmee richting geeft in het leven. Mijn visie en persoonlijke ervaring is dat als je op een diep niveau verbinding maakt met de potentie die binnenin jou zit en de moed hebt om je eigen angst aan te kijken, het leven met je mee gaat werken en er ruimte, vrijheid en vreugde ontstaat.

Bijdrage

Met Innerlijk Leider Zijn, wil ik een bijdrage leveren aan het vrijmaken van jouw potentieel, waardoor je keuzes kunt maken die je geluk en levensvreugde geven. Dit doe ik via mijn aanbod van coaching, opleiding en retraite.

Boek

Het boek: ‘De roep van de ziel en de angst van het ego’ beschrijft een universeel proces vanuit een persoonlijk verhaal. Het persoonlijke proces omvat een roerige, bewogen periode in mijn leven. Het universele proces is het opschonen van de energie langs de 7 energie centra, waardoor de trillings frequentie is verhoogd. 

Ik hoop dat het boek je zal steunen op jouw pad naar innerlijke vrijheid.

Je kunt het boek bestellen via het contactformulier van de site. Vergeet niet je adres te vermelden.
Prijs €12,- excl.  €3,30,- verzendkosten.