Workshop Opstellingen

Opstellingen

Opstellingen zijn een krachtige manier van werken waarbij de onderstroom van vraagstukken boven komt, inzichtelijk en voelbaar wordt. Er is gelegenheid voor supervisievraagstukken of opstellingen rondom persoonlijke casuïstiek, waardoor deze dag bij zal dragen aan je functioneren als mens en professional.

Het is fascinerend om te ervaren hoe deze methode, gebruik maakt van het wetende veld. Als representant ben je dienstbaar aan de vraag en krijg je toegang tot dit wetende veld. Door gehoor te geven aan de bewegingen en woorden die van binnenuit opkomen, ontstaat een organisch proces dat leidt tot een antwoord dat voorbij de ratio gaat.

Werkwijze

Ik maak op deze dagen geen onderscheid tussen vraag inbrengers en representanten en dat zie je terug in de vaste lage prijs. Er is ruimte voor ongeveer 5 opstellingen per dag. Mijn ervaring is dat iedereen die echt een vraag wil inbrengen, aan de beurt komt. Ook gebeurt het regelmatig dat je een antwoord krijgt als representant in de opstelling van de ander.

Voor wie

Deze workshop systemisch werk op HBO niveau, is bedoeld voor coaches, trainers, docenten, hulpverleners uit de complementaire en reguliere gezondheidszorg. Naast dat je werkzaam bent in dit werkveld, zijn er geen verdere specifieke opleidingseisen.

 

Accreditaties en Registraties 

Geregistreerd door het CRKBO

 Geaccreditteerd door het CAT collectief

erkend door NFG

Leden van de NFG ontvangen 4 punten per dag.
Bij het CAT ontvang je 10 SBU per dag.
Tijdsinvestering 7 uur,  geen zelfstudie.
Er hoeft voor de verdiepingsdagen geen studiemateriaal te worden aangeschaft.

2024: 11-6, 5-11
09.30 – 16.30 uur

11 juni is in De Zenhoeve
Nieuwkerk 19, Poppel.
(Ligt op de grens van Nederland/Belgie)

5 november is op de Schans in Tilburg

90,-
INSCHRIJVEN
Reacties van deelnemers

Ik heb jouw begeleiding ervaren als een dans, vloeiend van het ene naar het andere. Je bent direct en helder in je aanwijzingen met daarin zachtheid en humor. Héél fijn en voor herhaling vatbaar.
 – Marleen, massage therapeut en holistisch coach

Ik wil je nogmaals bedanken voor de bijzondere opstellingendag. De groep en groepsgrootte was uitstekend en voelde erg goed en snel vertrouwd. Ik vond de dag zelf best pittig, maar wat bijzonder! Voor mij was het erg emotioneel en super verhelderend. En nu voelt het alsof ik letterlijk meer ruimte in mijn lichaam heb gekregen. Top! Dank je voor de begeleiding van de dag.
– Geertje

Opstellingen doen en meemaken was nieuw voor mij. Verrassend interessant en leerzaam vond ik het. Ongelooflijk hoe er dingen naar voren kwamen die ik niet gezegd had maar wel klopten en hoe uiteindelijk door de opstelling heen, de kern naar boven kwam waar het in mijn situatie om draaide. Ik ben dankbaar voor dit inzicht. Dit bewustzijn maakt dat ik keuzes kan maken en verder kan.
Deelneemster

Voor mij was het een leerzame en inspirerende dag. Ik was onder de indruk hoe snel je de dingen overzag en het de juiste richting op stuurde. Ik heb mijn thema’s eruit gehaald en ga er mee aan de slag. Dankbaar dat mijn vriendin mij hier op attendeerde. 
Marie-Louise