Opleiding Energetisch Coach

Energetisch Coach

In de tweejarige opleiding Energetisch Coach van Sonnevelt leer je hoe je kunt vertrouwen op je intuïtie en hoe je hier als zelfstandig professional mee kunt werken.

Als ZZPer lever ik mijn diensten als docente aan deze opleiding en draag ik mijn passie voor het energetische werk graag over aan gemotiveerde volwassenen. Ik houd ervan om studenten te inspireren en ze aan te moedigen hun innerlijke signalen te vertrouwen, hun intuïtie waarde toe te kennen en hun sensitiviteit uit te diepen.

Je krijgt handvatten om je intuïtie tot een bruikbaar instrument te maken en ook leer je hoe je als energetisch coach cliënten met levensvragen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau kunt begeleiden.

Meer info:
https://www.sonneveltopleidingen.nl/opleidingen/mentaal-vitaal/energetisch-coach

Reacties van studenten:

Ria Schoot Uiterkamp is een docent met een gouden randje…. omdat ze de weg van transformatie met al haar Liefde, kundigheid richting weet te geven zonder het te sturen. Oprecht, intuïtief, respectvol en met een goede dosis humor.
– Lieve hartegroet, Christel Evers

Ik ben blij dat Ria dit jaar onze docent mocht zijn. Zij is ontzettend goed in wat ze doet en is altijd helder in haar uitleg en feedback. Haar professionaliteit én haar nabijheid hebben geholpen om de opleiding naar een hoger niveau te tillen. Heel erg bedankt hiervoor.
– Sasja Welles

Dank je wel voor een bijzonder en waardevol jaar Ria! Vooraf voorvoeld dat ik veel van je zou kunnen leren en dit werd vanaf de eerste dag bevestigd. De opleiding heeft mij veel meer gebracht dan ik had verwacht. Bijzonder hoe jij een veilig klimaat schept, waarin zoveel diepgang mogelijk is. Jij zag ons ècht en daardoor voelde iedere les als een cadeau. Ik heb heel veel van je geleerd en voel me rijk dat ik afgelopen jaar heb meegemaakt. Dank je wel!
– Liefs Mirjam te Bokkel

Ik vind je Ria, een krachtige leraar. Je laat met heel je houding, je stem, je energie en je manier van werken zien hoe je zelf werkt vanuit het grotere veld. Ik heb gezien hoe geduldig en aandachtig je bent als anderen hun verhaal vertellen en je een sessie voordoet in de les. Je geeft de ander steeds vertrouwen en geeft opbouwende feedback. Ik dank je voor het prachtige opleidingsjaar! Ik ga jou en de opleiding missen.
– Robbert Verwijst

Dank je wel voor je warme en inspirerende lessen, ik heb echt enorm genoten van de lesdagen met jou. Dank je wel lieve Ria.
Anne

Lieve Ria, wat was afgelopen jaar een prachtig en transformerend jaar. De waarde van je lessen zijn voor mij niet in woorden te omschrijven. Ik zie je als een prachtige zonnebloem, stralend en krachtig, inspirerend en liefdevol. Hartelijk dank voor dit geweldige en waardevolle jaar.
– Liefs Katharina Tripp

Hartelijk dank Ria voor de zuivere begeleiding in mijn proces. Om te helpen ervaren dat ik oké ben als mens en als begeleider. Het voelt alsof ik dit jaar een zware last van mezelf heb mogen afgooien en ik werkelijk in mijn lichaam ben mogen komen. Ik heb nog nooit in mijn leven mezelf zo diep mogen voelen als ik nu doe. Hartelijk dank ook voor de talloze oefeningen en tools die ik mag gebruiken in mijn begeleiding . Dank je wel om wie je bent, een prachtig mens.
 Marijke Peeters

Je straalt zoveel stilte, rust, verfijndheid, gevoeligheid en wijsheid uit. De studenten mogen zich bij jou ontwikkelen en opengaan in hun eigen schoonheid, gezien en aangemoedigd door jou. Je bent voor mij een voorbeeld  van datgene  wat ik ook ergens wel voel maar waar ik nog veel meer naar mag leren luisteren en volgen. Dank voor wie je bent.
– Monique Joosten

Ik kijk terug op 2 hele mooie jaren. Op een mooie fijne groep mensen waarmee ik dit heb mogen doen. Ria heb ik als een ontzettend fijn mens ervaren, heerlijk om les van te krijgen. Fijne energie en mooie betrokkenheid.
– Frederique Paardekooper