Verdiepingsdagen

Voor mensen die een systemische opleiding gevolgd hebben en zich verder willen ontwikkelen in het systemische werk, zijn er verdiepingsdagen. Deze dagen zijn gekoppeld aan thema’s en opgebouwd uit twee delen:
In de ochtend wordt een thema aangeboden en daar gaan we ervaringsgewijs mee aan de slag. Enerzijds door zelf te ervaren en anderzijds door je medecursiste te begeleiden, zodat je er ook mee kunt werken in je eigen praktijk.
In de middag is er ruimte voor supervisie en kun je je vraagstukken uit je eigen praktijk inbrengen.

Thema’s en data

3 juni 2024: Opstellen met kernzinnen

Is een opstellingsvorm van het verlangen, ontwikkeld doort Franz Ruppert. In elk verlangen naar verandering druk je jezelf uit in woorden en het zijn deze woorden, die samen een zin vormen, die we gaan opstellen. Dat noemen we een kernzin. In een kernzin van verlangen klinkt door wie je bent, wat je ervaringswereld is en hoe je naar jezelf kijkt.  Deze werkwijze heet ‘Interactief Zelf Resonantie proces’ en brengt je, door het opstellingen met kernzinnen, in contact met je verlangen.
Tijdsinvestering is 7 uur, geen zelfstudie

19 november  2024: opstellen met de zeven chakra’s

Overzicht van alle thema’s

Voor wie

Deze verdiepingsdagen op HBO niveau, zijn voor coaches, therapeuten en andere professionals in het complementaire veld die mijn systemische opleiding hebben gevolgd of een vergelijkbare opleiding hebben afgerond.

Accreditaties en Registraties

Geregistreerd door het CRKBO

Geaccrediteerd door het CAT collectief

erkend door de NFG

Leden van de NFG ontvangen 4 punten per dag.
Bij het CAT ontvang je 10 SBU per dag.

Er hoeft voor de verdiepingsdagen geen studiemateriaal te worden aangeschaft.

 
Reacties van deelnemers

Lieve Ria, wat vond ik ’t weer een bijzonder samenzijn de laatste verdiepingsdag. Ik voel me veel lichter en compleet, er is een stukje leegte/gemis opgevuld. Het voelt alsof ik nu pas helemaal hier kan zijn. Dank je Ria dat je dit zo mooi begeleidt. 
– Liefs Monique R

Wat was het een bijzonder mooie verdiepingsdag systemisch werken vandaag. Blijft wonderlijk 💝 dankjewel. Tot een volgende keer.
– Yvonne

Dankjewel! Het was een topdag!
– Esther

Wat was het fijn en intens deze verdiepingsdag. Zo waardevol.
Zo mooi om te kunnen ervaren hoeveel diepte het brengt, om stil aanwezig zijn in begeleiding van de ander.
– 
Monique J

 

9 april 2024

3 juni 2024

09.30 – 16.30 uur
De Schans 128, Tilburg.
135,- p/ dag
INSCHRIJVEN

 

 

Verdiepingsdagen