Verdiepingsdagen

Verdiepingsdagen

Voor mensen die de systemische opleiding gevolgd hebben en zich verder willen ontwikkelen in het systemische werk, zijn er verdiepingsdagen. Deze dagen zijn gekoppeld aan thema’s en opgebouwd uit twee delen:
In de ochtend wordt een thema aangeboden en daar gaan we ervaringsgewijs mee aan de slag. Enerzijds door zelf te ervaren en anderzijds door je medecursiste te begeleiden, zodat je er ook mee kunt werken in je eigen praktijk.
In de middag is er ruimte voor supervisie en kun je je vraagstukken uit je eigen praktijk inbrengen.

Inhoud

Thema’s van de verdiepingsdagen zijn:

12 september: Opstellen met kernzinnen 

Door het spreken van woorden geven we uitdrukking aan wie we zijn. In elk verlangen naar verandering druk je jezelf uit in woorden. In zo’n zin klinkt zoveel van wie je bent door; jouw ervaringswereld, je kijk op jezelf en de wereld klinken allemaal mee. Door het opstellingen met kernzinnen maak je daar contact mee. Deze werkwijze heet ‘Interactief Zelf Resonantie proces’ en heeft haar wortels in de traumaverwerkingsmethode van Franz Ruppert.

26 september: Opstellen van het levenswiel

Het levenswiel spiegelt de seizoenen en de daarmee samenhangende windrichtingen in je leven. Waar sta je NU? Is het tijd om je eigen wijsheid te onderkennen en op te halen in het Westen? Of mag je gaan zaaien in het Zuiden? Misschien ben je op dit moment vooral verbonden met het Noorden en is het jouw tijd voor stilte?

12 december: Het lopen van de levenslijn

Middels het lopen van je levenslijn onderzoek je wat het leven je aanreikt en heeft aangereikt vanaf je geboorte tot NU. Ook ervaar je wat je al geheeld hebt in de terugreis van Nu naar je geboorte en wat nog aandacht vraagt.

Voor wie

Deze  verdiepingsdagen zijn voor coaches, therapeuten en andere professionals in het complementaire veld die mijn systemische opleiding hebben gevolgd of een vergelijkbare opleiding hebben afgerond.
 

De NFG erkent deze verdiepingsdagen en leden krijgen er 4 punten p/dag voor.

12 september 2022

26 september 2022

12 december 2022

09.30 – 16.30 uur
De Schans 128, Tilburg.
130,- p/ dag
INSCHRIJVEN