Verdiepingsdagen

Verdiepingsdagen

Voor mensen die de systemische opleiding gevolgd hebben en zich verder willen ontwikkelen in het systemische werk, zijn er verdiepingsdagen. Deze dagen zijn gekoppeld aan thema’s en opgebouwd uit twee delen:
In de ochtend wordt een thema aangeboden en daar gaan we ervaringsgewijs mee aan de slag. Enerzijds door zelf te ervaren en anderzijds door je medecursiste te begeleiden, zodat je er ook mee kunt werken in je eigen praktijk.
In de middag is er ruimte voor supervisie en kun je je vraagstukken uit je eigen praktijk inbrengen.

Inhoud

Thema’s van de verdiepingsdagen zijn:

5 juni: Opschonen van de voorouderlijn

Een familieopstelling laat zien hoe jij in liefde ten diepste met je familie verbonden bent, maar ook hoe je daar, vanuit dezelfde liefde, op onbewust niveau mee verstrikt kan zijn.
Uit liefde draagt een kind onbewust dat wat ooit niet verwerkt of aangekeken kon worden, geheim is gehouden of te zwaar was.

In het opstellen van de voorouderlijn geef je terug wat niet van jou is en bedank je voor wat je gekregen hebt. Het is een reis die je zeven generaties terug voert.

Voor wie

Deze  verdiepingsdagen zijn voor coaches, therapeuten en andere professionals in het complementaire veld die mijn systemische opleiding hebben gevolgd of een vergelijkbare opleiding hebben afgerond.
 

De NFG erkent deze verdiepingsdagen en leden krijgen er 4 punten p/dag voor.

 
Reacties van deelnemers

Lieve Ria, wat vond ik ’t weer een bijzonder samenzijn de laatste verdiepingsdag. Ik voel me veel lichter en compleet, er is een stukje leegte/gemis opgevuld. Het voelt alsof ik nu pas helemaal hier kan zijn. Dank je Ria dat je dit zo mooi begeleidt. 
– Liefs Monique R

Wat was het een bijzonder mooie verdiepingsdag systemisch werken vandaag, met als thema levenslijn. Blijft wonderlijk 💝 dankjewel. Tot een volgende keer.
– Yvonne

Dankjewel! Het was een topdag!
– Esther

Wat was het fijn en intens deze verdiepingsdag. Zo waardevol.
Zo mooi om te kunnen ervaren hoeveel diepte het brengt, om stil aanwezig zijn in begeleiding van de ander.
– 
Monique J

5 juni 2023

09.30 – 16.30 uur
De Schans 128, Tilburg.
135,- p/ dag
INSCHRIJVEN