Workshop opstellingen

1-daagse workshop voor therapeuten, trainers en coaches

Opstellingen zijn een krachtige manier van werken waarbij de onderstroom van vraagstukken boven komt, inzichtelijk en voelbaar wordt. Er is gelegenheid voor supervisievraagstukken of opstellingen rondom persoonlijke casuïstiek, waardoor deze dag bij zal dragen aan je functioneren als professional. 

Om een opstelling een heldere focus te geven werk ik met de verlangens of doelen die je wilt realiseren. Het verlangen of doel is een leidraad en wordt als zodanig opgesteld. 

Het is fascinerend om te ervaren hoe deze methode, gebruik maakt van het wetende veld. Je krijgt als representant op een natuurlijke manier toegang tot de gevoelens en de lichamelijke gewaarwordingen van die- of datgene waarvoor je representant bent. Door als representant gehoor te geven aan de bewegingen en woorden die van binnenuit opkomen, ontstaat een organisch proces dat leidt tot het antwoord dat voorbij het wikken en wegen van de ratio gaat. 

Ik maak op deze dagen geen onderscheid tussen vraag inbrengers en representanten en dat zie je terug in de vaste lage prijs. Er is ruimte voor ongeveer 4 tot 5 opstelllingen per dag. Mijn ervaring is dat iedereen die graag een vraag wil inbrengen aan de beurt komt. Soms ook krijg je een antwoord door representant te zijn in de opstelling van een ander. 

De NFG erkent deze dag en NFG registerleden krijgen er 4 punten voor. Tijdsinvestering per workshop is 7 uur

Data 2021:      3 maart, 26 mei  en 27 oktober 
Tijd      :          09.30 - 16.30 uur
Locatie:           Kapel de Ster, Laan van Voorburg 2, Vught
Kosten :          €80,- 

AANMELDING.

Reacties van deelnemers

Ik heb jouw begeleiding ervaren als een dans, vloeiend van het ene naar het andere. Je bent direct en helder in je aanwijzingen met daarin zachtheid en humor. Héél fijn. Voor herhaling vatbaar. 
 - Marleen, massage therapeut en holistisch coach

Opstellingen doen en meemaken was nieuw voor mij. Verrassend interessant en leerzaam vond ik het. Ongelooflijk hoe er dingen naar voren kwamen die ik niet gezegd had maar wel klopten en hoe uiteindelijk door de opstelling heen, de kern naar boven kwam waar het in mijn situatie om draaide. Ik ben dankbaar voor dit inzicht. Dit bewustzijn maakt dat ik keuzes kan maken en verder kan.
- Deelneemster